Milla urbana “Vila de Ginestar”

Activitat esportiva que es porta realitzant al municipi durant els darrers anys, des del 2015, sent a l’any 2019 la XIVª edició. Se li ha donat continuïtat des de l’Ajuntament, principalment des de la Regidoria d’Esports, ja que es tracta d’una jornada esportiva de ressò comarcal i intercomarcal, en la que participen atletes d’altres poblacions de la comarca i comarques veïnes. Està adreçada a públic en general encara que hi ha un nombre destacable de participació de la població infantil i juvenil del municipi.

L’organització és a càrrec de la Regidoria d’Esports amb la col·laboració de l’entitat Club Multiesports Tivissa d’aquest municipi veí. Al llarg d’aquests anys, s’ha dut a terme en un dissabte del mes d’agost i des dels seus inicis, les proves han transcorregut al carrer Ample, que són diverses curses amb diferents longituds en funció de la categoria, des de patufets (3 anys) fins a la categoria sènior (adults).

Es donen obsequis i avituallament a tots els participants i trofeu als tres primers classificats i tres primers classificats locals. També es donen premis en metàl·lic als tres primers classificats a la categoria sènior.