Des de l’Institut Català de les Dones, el Consell Audiovisual de Catalunya, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, impulsen la campanya #ThoEstasPerdent “Si no veus esport femení t’estàs perdent la meitat de l’espectacle” per promocionar i visibilitzar l’esport femení als mitjans de comunicació.

L’objectiu és promoure que les dones del món de l’esport tiguin una presència normalitzada als mitjans, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com a contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències.

#ThoEstasPerdent consta d’un espot de televisió, una falca de ràdio i diverses càpsules audiovisuals per a la televisió o xarxes socials protagonitzades per cinc esportistes catalanes de màxim nivell: Mireia Belmonte (natació), Laia Sanz (motociclisme), Alexia Putellas (futbol), Laia Palau (bàsquet) i Maria Vicente (atletisme).

També compta amb la col·laboració d’altres esportistes, tant masculins com femenins, que contribuiran al difondre el gest viral de la campanya mitjançant les xarxes socials.