“Inversions en serveis municipals 2022”

Arrel de les bases reguladores de la concessió, durant el 2022, de subvencions publiques per al reequilibri territorial comarcal als ajuntaments de la comarca que no poden ser beneficiaris de les subvencions estatals amb destinació a dotacions i inversions en infraestructures locals, l’Ajuntament de Ginestar va sol·licitar un ajut al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per l’actuació “Inversions en serveis municipals 2022”.

Aquesta actuació ha consistit en les següents adquisicions:

  • Adquisició d’elements d’entrenament al carrer (Street Workout) amb un gran ventall de jocs combinables per a la pràctica d’esport en espais públics a l’aire lliure per a l’entrenament personal de tipus aeròbic, cardiovascular, de força, musculatura i/o flexibilitat, a instal·lar al Poliesportiu municipal. La instal·lació d’aquests elements, a més de ser una alternativa gratuïta als gimnasos, comporta apropar una nova concepció de la salut i una mirada global al concepte de benestar físic, sobretot per al jovent, i també per practicants d`altres edats.

  • Adquisició d’un robot netejafons per a les piscines municipals. Robot netejafons automàtic amb un sistema giroscòpic avançat que garanteix un escaneig més precís per a una cobertura total del pis, les parets i la línia de flotació. El sistema de filtració reté brutícia, pols i altres tipus de deixalles, deixant l’aigua neta i desinfectada. Amb el seu procés ecològic de neteja dispersa els productes químics uniformement a la piscina, reduint així l’ús de clor i altres productes químics

Aquesta inversió ha tingut un cost total de 10.629,49€ . L’import de l’ajut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i relatiu a la subvenció pública per al reequilibri territorial comarcal, anualitat 2022, és de 10.000,00 €.