Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació del llibre “Demà serà un altre dia” de Joan Martínez Alier, professor d’economia i història econòmica de la UAB, investigador de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) i codirector de l’Atlas of Environmental Justice. Aquest llibre documenta la seva trajectòria des dels estudis agraris cap a l’Economia Ecològica i l’Ecologia Política.

L’acompanyen en la presentació dos companys de lluites de l’autor a les nostres comarques. El Sergi Saladíe i Gil, geògraf, professor a la URV, activista i exdiputat al Parlament de Catalunya. I la Roser Vernet i Anguera, activista cultural del Priorat i coordinadora de l’Associació Prioritat. Farà de presentador-moderador el Francesc Sabater i Margalef.

El Joan Martínez-Alier, nascut l’any 1939, ens presenta unes memòries apassionants d’un noi de la postguerra que, des de les seves arrels familiars a Ginestar, comença un periple d’estudi i activisme que l’han portat per mig món. Una vida, com diu el subtítol del llibre, fent economia ecològica i ecologia política.