Ets a: Portada > TINETaula

TINETaula - 5ª Convocatòria

La Diputació de Tarragona ha tornat a oferir una nova convocatòria de TINETaula. L'Ajuntament de Ginestar ha sol.licitat la realització d'un curs de Webfàcil i un altre d'Internet avançat.

El curs de creació de webs està adreçat a usuaris avançats que volen crear i gestionar una web, personal, d'associació o de negoci mitjançant l'aplicatiu Webfàcil desenvolupat per TINET. I el curs d'Internet avançat està pensat per aquelles persones que ja utilitzen Internet i que volen ampliar les habilitats del correu electrònic, el webmail de TINEt, la cerca avançada d'informació a Internet, ...

La Junta de Govern de la Diputació de Tarragona, en data 20 de setembre de 2013, ha acordat aprovar la participació de l'Ajuntament de Ginestar en aquesta 5ª edició de la TINETaula.

La Diputació de Tarragona es fa càrrec del subministrament i muntatge necessari per poder impartir els cursos i també del material docent i d'un professor per desenvolupar l'activitat formativa al Telecente, espai cedit temporalmente per l'ajuntament.

L'objectiu global dels cursos de la TINETaula és aportar als alumnes els coneixements bàsics i les habilitats necessàries per a desenvolupar-se amb èxit amb les TIC i Internet.

Les inscripcions s'han de realitzar a les oficines de l'ajuntament. S'hi poden inscriure els habitants del municipi majors d'edat. Cada curs admetrà 10 alumnes com a màxim. El nombre mínim d'inscrits per curs es fixa en 5 alumnes; si qualsevol dels dos cursos no obté el mínim d'inscrits indicat s'anul.larà l'activitat.

La realització d'aquests cursos es farà del dia 3 al 13 de març de 2014, el primer grup, Webfàcil, de les 17:00 a les 18:30 hores; i el segon grup, Internet Avançat, de les 18:30 a les 20:00 hores.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell ComarcalAOC


Ajuntament de Ginestar , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?