La Ribera d’Ebre és la primera comarca rural que acull una edició de la Mobile Week Catalunya, en el primer any que aquesta cita per apropar el coneixement i la tecnologia digital a tots els ciutadans surt de Barcelona capital i s’estén a sis punts del país. A la Ribera ho fa programant 40 activitats al voltant de les TIC repartides a tots els pobles de la comarca, en només 7 dies, del 18 al 24 de febrer, amb l’objectiu d’arribar com a més veïns millors dels 22.000 habitants riberencs, també dels territoris veïns.

L’objectiu és arribar a tothom, per això entre les activitats programades al municipi de Ginestar hi ha tallers familiars de realitat augmentada a les biblioteques municipals i un taller amb trucs i bones pràctiques per aprendre a treure profit del telèfon mòbil que visitarà tots els pobles de la Ribera.

Per a la comarca, la Mobile Week suposa tot un repte, i un reconeixement a la trajectòria comarcal per desplegar la societat digital en un entorn rural. Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. La programació es pot consultar al web del Mobile Week.